Bahan-bahan
2 biji Putih telur ( saiz besar)
450g Gula aising (diayak)
Cara membuat:
1. Masukkan putih telur ke dalam bekas pemutar elektrik.
2. Putar putih telur dan perlahan-lahan masukkan gula aising selama 10 – 12
minit dengan kelajuan sederhana.
3. Pastikan aising royal ditutup dengan kain lembap atau dibubuh di dalam
bekas plastik bertutup. Ia tidak payah disimpan di dalam peti sejuk. Tahan
disimpan selama dua hari.
2 biji Putih telur ( saiz besar)
450g Gula aising (diayak)
Cara membuat:
1. Masukkan putih telur ke dalam bekas pemutar elektrik.
2. Putar putih telur dan perlahan-lahan masukkan gula aising selama 10 – 12
minit dengan kelajuan sederhana.
3. Pastikan aising royal ditutup dengan kain lembap atau dibubuh di dalam
bekas plastik bertutup. Ia tidak payah disimpan di dalam peti sejuk. Tahan
disimpan selama dua hari.
No comments:
Post a Comment